domingo, 31 de mayo de 2015

Reostia




Reostia, vou toupar. Repartín o toxo, replantei,  a poda durou até case finais de Marzo , en tan so  20 días comezaron a  brotar as primeiras cepas e sen tan xiquera unha semana  para repousar algo e facer valoración do feito, reinxertamos  nos Viduerios e Fexaco, primeiro corte de herba , facer pes  , mobilizar o chan en algunhas das viñas , e…. primeiros tratamentos na viña,  enramar , nestes días segundo corte de herba entre as cepas, Black Rot tocando o carallo,facer os extractos de plantas, e as viñas a día de hoxe están….. bonitas. Sinto non poder estenderme maís, e maís  frecuentemente, pero  a verdade e que as noites o chegar da viña estou  po arrastre.

 Reostia, voy a explotar. Repartí el tojo , replante, la poda duro casi hasta finales de Marzo, en tan solo 20 días brotan las primeras cepas, y sin tan siquiera una semana  para descansar algo y hacer valoración de lo hecho , re injertamos  en los Vidueiros y Fexaco, primer corte de hierba, hacer los pies de las cepas, movilizar el suelo en algunas viñas, y….. primeros tratamientos en la viña, enramar, en estos días segundo corte de hierba entre las cepas, Black Rot tocando o Carallo,elaborar los extractos de plantas y las viñas a día de hoy… bonitas. Siento no poder extenderme más, y más a menudo , pero la verdad es que por las noches al llegar de la viña estoy pal arrastre.

FIRVIDELAS.VAL DE SAN VICENTE
A COSTIÑA, LADO E SILVEIRIÑA (Firvidelas)

 
CAIÑO DA TERRA, CAMPO REDONDO. VAL DE SAN AMARO

TINTA AMARELA CAMPO REDONDO. VAL DE SAN AMARO
A CANDA,Val de San Vicente , abaixo Brancellao e Carabuñeira, no medio Sousón, arriba maís Brancellao,  eo fondo da foto a dereita, socalcos de Caiño da Terra e Brancellao.  


A CANDA

FEXACO , Val de San Amaro, Castes Tintas, Ferrol, Caiño Bravo, Carabuñeira, Caiño da Terra, Tinta Amarela
O CURRO, Val de San Vicente

Estamos en plena floración, tan só uns días maís de calor e lista.

Extractos hidroalcohólicos, elaboración


No hay comentarios:

Publicar un comentario